Vezirköprü MYO Bilgisayar Programcılığı Bölümü Öğrenci-Mezun Buluşması Etkinliği

Yazar: OMU Mezunlar Koordinatörlüğü | Tarih: 20 Aralık 2021

Vezirköprü MYO Bilgisayar Teknolojileri Bölümü/ Bilgisayar Programcılığı 2. sınıf öğrencilerine 18 Kasım 2021 saat 19.00'da Mezun-Öğrenci Buluşması etkinliği düzenlendi. Bilgisayar Tekn. Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Gonca ÖZDEMİR TARI, Öğr. Gör. Ahmet Doğukan SARIYALÇINKAYA ve 2. sınıf öğrencilerin katılım sağladığı etkinliğe davetli olarak katılan mezun öğrencilerimizden Vezirköprü Belediyesi Bilgi İşlem Birimi Bilişim Uzmanı Gökhan ÖZTÜRK, yapmış olduğu söyleşide öğrencilerle tecrübelerini ve merak ettikleri konular hakkında bilgilerini paylaştı. Etkinlik karşılıklı soru cevaplardan sonra fotoğraf çekimlerinin ardından sona erdi.

Mezun Bilgi Sistemine Lütfen üye olunuz

Mezun Bilgi Sistemine Üye iseniz Lütfen Bilgilerinizi Güncelleyiniz