2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Samsun Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni

Yazar: OMU Mezunlar Koordinatörlüğü | Tarih: 1 Temmuz 2022

Samsun MYO Öğrencilik Hayatını Geride Bırakıyor

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Samsun Meslek Yüksekokulunda (MYO) 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı mezunları için mezuniyet töreni düzenlendi.

Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda düzenlenen törene; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Sancak, Samsun MYO Müdürü Prof. Dr. Güray Erener, akademisyenler, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

“Bundan sonraki yaşantımızda aldığımız eğitim sayesinde bu millete faydalı olmak için gayret edeceğiz”

Saygı duruşundan bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, açılış konuşmaları ile devam eden törende, mezun öğrenciler adına okul birincisi Ayfer Oğuz şunları söyledi: “Ben bütün öğrenci arkadaşlarım adına, birikimlerini bizlere aktararak hayata hazırlanmamızda büyük rol sahibi olan hocalarımıza ve hayatımızın her evresinde yanımızda olarak destek sağlayan ailelerimize sonsuz teşekkür ederim. Bundan sonraki yaşantımızda aldığımız eğitim sayesinde bu millete faydalı olmak için gayret edeceğiz. Tüm öğrenci arkadaşlarıma hayat boyu sağlık, mutluluk ve başarılarım dilerim.”

“Köklü bir üniversiteden mezun olduğunuzun bilincinde olmanızı istiyorum”

Mezun öğrencilere seslenen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Sancak, konuşmasına şöyle devam etti: “Köklü bir üniversiteden mezun olduğunuzun bilincinde olmanızı istiyorum. 50 yıllık geçmişi olan bir üniversite olan OMÜ, 50 bini aşkın öğrenci sayısıyla büyük bir ailedir. 5 bin 600 civarında olan uluslararası öğrenci sayısı ile de sınırları Türkiye'yi aşmış bir üniversiteyiz. Bugün mezun olan arkadaşlar bu yuvadan uzaklaşıyor. Hayatlarının en güzel öğrencilik evresini geride bırakarak bundan sonraki süreçte iş hayatına atılacaklar. Hepinizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.

“OMÜ’lü olmanın gururunu her zaman taşıyın”

Samsun MYO Müdürü Prof. Dr. Güray Erener de “Dünyaya geldikleri andan itibaren üzerine titrediğiniz, büyük emeklerle yetiştirdiğiniz sevgili evlatlarınızı yaşam mücadelesine uğurlamanın zamanı geldi. Bugüne kadar çocuklarınız için her türlü fedakârlığı karşılıksız olarak yaptınız, bugün o fedakârlığın karşılığı olarak evlatlarınızın hak ettikleri diplomalarıyla işlerinde başarıyla yükseldiklerini görecek ve onlarla gurur duyacaksınız. Sizlere, ailelerinizle birlikte sağlıklı, mutlu, onurlu ve başarılı bir yaşam diliyorum. Hepinizi çok ama çok seviyoruz. OMÜ’lü olmanın gururunu her zaman taşıyın çünkü büyük bir üniversiteden mezun oldunuz. Allah mezuniyetinizi hayırlı, yolunuzu, bahtınızı açık etsin.” diye konuştu.

Tören sonunda Samsun MYO öğrencileri keplerini havaya fırlatarak bu özel günlerinin tadını çıkardılar.


Mezun Bilgi Sistemine Lütfen üye olunuz

Mezun Bilgi Sistemine Üye iseniz Lütfen Bilgilerinizi Güncelleyiniz