OMÜ Mezunları Bölümlerinde Öğretim Üyeleri İle Bir Araya Geldi.

Yazar: OMU Mezunlar Koordinatörlüğü | Tarih: 21 Eylül 2022

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mezunlar Günü 2022 etkinlikleri kapsamında, Mezunlar Bölümlerinde öğretim üyeleri ile buluşarak hasret giderdiler. Kurupelit Yerleşkesinde gerçekleştirilen “Mezunlar Günü Bölüm Buluşmaları”na tüm birimlerden OMÜ mezunları yoğun ilgi gösterdi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mezunlar Günü 2022 etkinliği fakülte ve bölümlerde OMÜ hatırası takdimiyle başladı. Üniversitenin hemen hemen bütün fakülte ve bölümlerinde gerçekleşen ‘Mezunlar Günü Buluşmaları’ farklı zamanların mezunlarını bir araya getirerek, OMÜ Mezunlarının anılarını tazelemesini sağladı.

Mezunlar Günü Bölüm Buluşmaları programı, Mezun veren, 29 Akademik birimin 48 bölümünde gerçekleşen bölüm programlarına katılan mezunlar, üniversite hatıralarını ve mezun olduktan sonraki hayat tecrübelerini paylaştıkları etkinliklerde, 10, 20, 30 ve 40. yıl mezunlarının yanı sıra etkinliğe katılan yeni mezunlara da günün anısına çeşitli hediye takdimleri yapıldı. Fotoğraf çekiminden sonra, Yaşam Merkezinde Mezunlar Günü özel öğle yemeği ikram edildi.


Mezun Bilgi Sistemine Lütfen üye olunuz

Mezun Bilgi Sistemine Üye iseniz Lütfen Bilgilerinizi Güncelleyiniz