Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü 2024 ‘Öğrenci-Mezun Buluşması Etkinliği’ Düzenlendi.

Yazar: OMU Mezunlar Koordinatörlüğü | Tarih: 29 Nisan 2024

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi 21-18 Nisan Ulusal Ebeler Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde Mezunlar Takibi ve Mezuniyet Komisyonu tarafından ‘Öğrenci-Mezun Buluşması Etkinliği’ düzenlendi.

Öğr. Gör. Dr. Sümeyye Bal moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlikte; Ebelik Bölümü 2015 yılı mezunu Ebe Sümeyye Öztürk, mesleki tecrübelerini öğretim elemanları ve ebelik öğrencileriyle paylaştı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin, öğrenci-mezun buluşması etkinliği organizasyonunda yer almasından dolayı sevicini belirten Öztürk sunumunda, sağlık evinde ebe olarak çalışma koşulları, Toplum Sağlığı Merkezinde çalışma koşulları ve ebelik ve doğumhanede ebe olmak ile ilgili konulardan bahsetti.

Etkinlik sununda Sümeyye Öztürk etkinliğe ev sahipliği yapan OMÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığına, Ebelik Bölüm Başkanlığına, etkinliği düzenleyen bölüm öğretim elemanlarına ve öğrencilerine teşekkürlerini iletti.

Öztürk, sunumun ardından akademisyen ve öğrencilerinin sorularını cevapladı. Teşekkürlerin ardından genel bir değerlendirme yapılarak etkinlik sona erdi.