Terme Meslek Yüksek Okulu Gıda İşleme Bölümü 2024-2025 Bahar Dönemi Öğrenci-Mezun Buluşması Etkinliği Düzenlendi

Yazar: OMU Mezunlar Koordinatörlüğü | Tarih: 10 Haziran 2025

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi "Öğrenci Mezun Buluşması" Etkinliği, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Terme Meslek Yüksek Okulu Gıda İşleme Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Behice YAVUZ ERDOĞAN yürütücülüğünde,16 Mayıs 2025 Cuma günü saat 11:15'te çevrim içi (on-line) olarak gerçekleştirildi.

Yapılan etkinliğe; Gıda İşleme Bölümü, Gıda Teknolojisi ve Gıda Kalite kontrol ve Analizi Programları, 1. ve 2. Sınıf önlisans öğrencilerinden toplam 29 öğrenci 4 öğretim elemanı katıldı.

Etkinlikte konuk olarak; Gıda İşleme Bölümü, Gıda Teknolojisi Programı eski mezunlarından “Gıda Mühendisi Rukiye Kartal” yer aldı. Etkinlik kapsamında; Mezuniyet sonrası mezunları tekniker olarak bekleyen iş hayatı, dikey geçiş sınavı ve bu sınav sonucu gelen lisans eğitimi, lisans sonrasında iş hayatı ve yaşamla ilgili tecrübeler,İş dünyasında görülen önemli gelişmeler öğrencilerle söyleşi formatında paylaşıldı.