
2025-2026 Eğitim Öğretim Dönemi "Öğrenci Mezun Buluşması" Etkinliği, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Terme Meslek Yüksek Okulu (TMYO) Gıda İşleme Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Behice YAVUZ ERDOĞAN yürütücülüğünde, 9 Aralık 2025Salı günü saat 11:30' da çevrim içi (on-line) olarak gerçekleştirildi.
Yapılan etkinliğe; Gıda İşleme Bölümü, Gıda Teknolojisi ve Gıda Kalite kontrol ve Analizi Programları, 1. ve 2. Sınıf önlisans öğrencilerinden toplam 60 öğrenci ve 3 öğretim elemanı olacak şekilde 63 kişi katıldı.
Etkinlikte konuk olarak; Gıda İşleme Bölümü, Gıda Teknolojisi Programı eski mezunlarından “Gıda teknikeri Buse Gözcü” yer aldı. Etkinlik kapsamında; Mezuniyet sonrası mezunları tekniker olarak bekleyen iş hayatı, yaşamla ilgili tecrübeler,İşyeri eğitiminin öğrencilere kazandırdığı avantajlar ve öğrencilik tecrübeleri ile ilgili öğrencilerle söyleşi yapıldı.
